Stap voor stap

Stap voor stap ...

 

Via de telefoon of het aanmeldformulier hoor ik voor het eerst waar ouders en hun kind tegenaan lopen. Samen bekijken we of ik de juiste persoon ben om het kind verder te helpen.

 

Als ouders besluiten om met mij verder te gaan, volgt een intake gesprek. Aan de hand van de vragenlijst die thuis is ingevuld, bespreek ik samen met het kind en de ouders waarmee het geholpen wil worden, wat het wil leren en naar welk doel we samen toe werken. 

De problemen die er spelen, op wat voor terrein ook, buigen we samen om in uitdagingen, in kleine, overzichtelijke stapjes.  Op een speelse, creatieve manier en altijd vanuit vertrouwen. Voor ieder kind geldt: je mag er zijn zoals je bent. 

 

Ook wordt er besproken hoe we uiteindelijk kunnen zien en merken dat het doel behaald is.

 

Als ouders èn kind definitief kiezen voor de begeleiding gaan we samen op stap. Er wordt een overeenkomst door beide ouders/verzorgers getekend, waarbij de duur van de coaching, de manier van evalueren en de tarieven op papier staan.

 

Tarieven:

 

Intake gesprek: gratis


Prijs per individuele sessie: 65 euro

Traject van 5 sessies en evaluatie:  350 euro


Wijze van betaling: op factuur

NL68 KNAB 0259 7162 78

t.n.v op-stap-met-martine

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.


tel: 06 20967829

mail: samen@op-stap-met-martine.nl

... in beweging komen

Daarna kan de ontdekkingsreis beginnen, verrassend, ontspannen, creatief, plezierig, eerlijk en duidelijk. Met wilskracht, respect en groeiend vertrouwen!

 

Dit kan zijn mbv  creatief lichaamswerk (met muziek, klei, verf en/of lichamelijke expressie), de methode Schrijfdans , spelmateriaal, of gesprekskaarten.

 Het Krachtdierenspel


Het Krachtdierenspel is een prachtig instrument dat je direct in contact brengt met je gevoel.
Het brengt je direct waar je met woorden vaak niet komt. De boodschappen van de dieren zijn altijd helemaal raak en brengen je direct naar de kern van het probleem.
Het werken met dieren is ook een veilige manier voor een kind om zichzelf te uiten.
Enerzijds lijkt het alsof de dieren een soort afstand creëren.

Het kind praat over het dier, waardoor het gemakkelijker over zichzelf praat. Anderzijds komen de dieren juist heel dichtbij, omdat je onderwerpen kan bespreken die anders niet naar boven zouden komen.


Met behulp van het Krachtdierenspel ontdekken kinderen spelenderwijs hun talenten en leren ze te vertrouwen op zichzelf en hun intuïtie.
In mijn praktijkruimte zijn dieren ook zichtbaar in de vorm van beeldjes, posters, kussens, etc. En onze kat Soya ligt, als je het niet erg vindt, het liefst dichtbij op de bank.

Afhankelijk van welke werkvorm het beste bij je past, komen we in beweging. Dat is de eerste stap naar verandering.


Copyright © All Rights Reserved, Op-stap-met-Martine 2019  

SiteLock