Wie ik ben

Wie ik ben

 

Mijn naam is Martine van den Ring.  Na 25 jaar juf te zijn geweest in het  basisonderwijs heb ik in 2018 besloten om op een andere manier met kinderen en ouders samen te werken.

 

Ik merkte als juf in de klas dat er veel kinderen zijn die iets extra's nodig hebben om een stapje verder te kunnen komen.

Als Remedial Teacher en Rugzakbegeleider heb ik me als leerkracht ingezet voor kinderen die extra begeleidingsbehoeften hadden. Ik merkte dat het vergroten van het welbevinden en zelfvertrouwen van kinderen de eerste stap is naar verandering in gedrag. Ik ben me daarin steeds meer gaan specialiseren en

de laatste jaren nam mijn behoefte om een meer coachende rol te vervullen steeds meer toe. Vandaar de overstap naar een praktijk aan huis als kindercoach.

Voor alle kinderen van 4 t/m 18 jaar die samen met mij en hun ouder(s)/verzorger(s) op stap willen gaan om blijer in het leven te staan.

 

Welke hulpvraag er ook is, samen kunnen we op een creatieve, positieve en ontspannen manier op zoek gaan naar een oplossing die voor jou en het gezin waaruit je komt, werkt.

Voor wie ik ben

Wat ouders zeggen over mij:


 " Martine is geduldig, zachtaardig, creatief " 

(Vader van meisje van 7)


" Martine is een warme persoonlijkheid waarbij kinderen en ouders zich snel op hun gemak voelen. Daarnaast weet ze heel duidelijk te verwoorden wat ze ziet en doet tijdens het werken. Ze heeft veel ervaring en kennis.

Martine kijkt goed naar wat een kind nodig heeft of graag doet. Dit gebruikt ze bij haar werkwijze. Daardoor is deze werkwijze heel afwisselend en uitnodigend voor de kinderen.

Op deze manier was mijn zoon heel gemotiveerd en stak er het meeste van op." 

(moeder van jongen van 11)


" Martine ziet kinderen echt en ziet waar hun kracht ligt. Daarbij geeft ze warm vertrouwen waardoor het kind zich veilig voelt. Ze is creatief, heeft mensenkennis en denkt flexibel. Ze heeft een geheel eigen aanpak. kinderen voelen zich gezien in een veilige omgeving, waarin beweging en kleur een grote rol speelt. Vaak heeft ze weinig woorden nodig, omdat ze een gevoelsmens is."  

(leerkracht basisonderwijs)

Martine

van den Ring

 

Kindercoaching

Spelbegeleiding

Rouw & verliesverwerking

Motorische ondersteuning

Sociale vaardigheidstraining

Tel: 06-20967829

 

Email: 

samen@op-stap-met-martine.nl  

Adres: Lange Bedde 64

             4834 AP Breda

KvK:    72109459

Vaardigheden

en opleiding

 

1990: Pabo Tilburg

1992: Spelbegeleiding

2008: Schrijfdansdocent

2019: Kindercoach NHA

okt 2019: Creatief Rouwen


Kanjertraining

Sociale vaardigheidstraining: Tim & Flapoor


en .... een heleboel Levenservaring Copyright © All Rights Reserved, Op-stap-met-Martine 2019  

SiteLock